latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 01/09/2023 12:56:04
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

16. marta 2023. godine držana je 36. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2022. i plan rada za 2023. godinu. 

 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
Živojinu Perišiću, dipl. maš. inž.

 


Vesti - Društvo za elektrotehničke sisteme i nadzor

SIEMENS-OVA AUTOMATIKA GREJANJA
U okviru aktivnosti Društva za ESUN, 13. februara biće predstavljena automatika grejanja Siemens-a Dalje ...

Predavanje: FSS sistemi slabe struje
Društvo za elektrotehničke sisteme upravljanja i nadzora 27. maja 2015. u 13.00 časova u maloj sali na trećem spratu Dom inženjera i tehničara Srbije, Kneza Miloša 7a/III organzovalo je predavanje FSS sistemi slabe struje. Dalje ...

Predstavljanje Siemensovih proizvoda u Loznici
U orgranizaciji SMEITS-a u Loznici, u prostorijama Skupštine opštine Loznica, Društvo za ESUN je 23.04.2015 održalo prezentaciju Siemensovog programskog paketa HIT (HVAC Integrated Tool) i Siemensovog sistema za bezbednost i sigurnost Dalje ...

Moguće uštede energije za grejanje, električne energije i vode
21. novembra u 13.00 časova u prostorijama Doma inženjera Srbije, Kneza Miloša 7a/III, Društvo za elektrotehničke sisteme i nadzor organizuje predavanje Moguće uštede energije za grejanje, električne energije i vode u stambenim zgradama primenom informaciono-komunikacionih tehnologija. Predavač Dr Radmilo Savić.     Dalje ...

MERENJE UTROŠKA ENERGIJE TOPLE i HLADNE VODE i KOMUNIKACIONO OČITAVANJE

26. novembra u 13.00 časova u prostorijama Doma Inženjera Srbije, Kneza Miloša 7a/III, Društvo za elektrotehničke sisteme i nadzor organizuje predavanje Merenje utroska energije tople i hladne vode i komunikaciono ocitavanje. Predavač Andrej Škorc, dipl. inž. el.

Dalje ...

KOMUNIKACIONA TERMOSTATSKA REŠENJA U KANCELARIJAM i HOTELSKIM SOBAM, ANALIZA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

13. novembra u 13.00 časova u prostorijama Doma inženjera Srbije, Kneza Miloša 7a/III, Društvo za elektrotehničke sisteme i nadzor organizuje predavanje Komunikaciona termostatska resenja u kancelarijama i hotelskim sobama, analiza energetske efikasnosti. Predavač  Andrej Skorc, dipl.ing.el.

Dalje ...

INTEGRISANI SISTEMI TEHNIČKE ZAŠTITE

16. januara o.g. sa početkom u 12.00 casova održaće se predavanje sa temom INTEGRISANI SISTEMI TEHNIČKE ZAŠTITE u sali na III spratu Doma inženjera Srbije, u Beogradu, Kneza Miloša 7a. Predavanje se održava u okviru ciklusa predavanja Društva za tehničke sisteme i nadzor. Predavač Milan Lazarević.
Ulaz je slobodan.

Dalje ...

OSNIVAČKA KONFERENCIJA DRUŠTVA ZA ELEKTROTEHNIČKE SISTEME UPRAVLJANJA I NADZOR (ESUN)

Na osnovu Statuta SMEITS-a i Pravilnika o radu stručnih društava održana je osnivačka konferencija DRUŠTVA ZA ELEKTROTEHNIČKE SISTEME UPRAVLJANJA I NADZOR 31. oktobra. Tom prilikom održano je predavanje sa temom "Uticaj BMS-a na energetsku efikasnost zgrada"

Dalje ...Generalni pokrovitelj  
54. Međunarodnog kongresa o KGH 

Elcom Trade


Pokrovitelj izložbe u okviru
54. Međunarodnog kongresa o KGH